Membru ATOP: Observ mult zel din partea poliției, să fugărească bătrânele care vin cu două legături de ceapă. În schimb nu-i deranjează nimeni pe bișnițari

atop 1Un membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică a cerut polițiștilor să stea mai mult cu ochii pe bișnițarii din piață și nu pe bătrânele care vând zarzavat pentru o pâine. Gheorghe Vâzdoagă consideră că acțiunea oamenilor legii este una legală, însă a precizat că este imoral ca o bătrână care vinde zarzavat pe trotuar să fie sancționată.

like facebook, stiri, botosaniPoate ar trebui să fim mai înțelegători cu bătrânele cu mâinile crăpate de muncă, care vin plângând cu două legături de ceapă și două de pătrunjel  să-și cumpere o pâine sau o sticlă de ulei. Observ mult zel: și la Poliția Locală, și la Poliția Municipală să le fugărească, să le trimită în locuri unde să mai vină și Urban Serv și să le mai ia din ăia 3 lei 2 lei. Nu discutăm de legalitate acțiunii. În schimb nu-i deranjează nimeni pe bișnițari. Asta este problema mea. Haideți să ne facem că nu vedem bătrâna cu două legături de pătrunjel și două de ceapă. În primul rând ca și calitate sunt mult mai bune și sănătoase decât cele vândute de bișnițari și să o lăsăm să-și trăiască și ea ultimele zile din viață. Am văzut în alte zone ale țării cât de brutali au fost polițiștii. Le-au luat cu fulgi cu tot și le-au dat și amendă, 1000 de lei amendă unei băbuțe. Mi se pare un gest incalificabil, oricât de legal ar fi”, a spus Vâzdoagă.

 

2 thoughts on “Membru ATOP: Observ mult zel din partea poliției, să fugărească bătrânele care vin cu două legături de ceapă. În schimb nu-i deranjează nimeni pe bișnițari

  1. Când a venit dl. Serbanoiu la Botoșani, așa a promis, că vor dispărea bișnițarii din piață,era unul din obiectivele sale. L-a abandonat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *