Contract de 6 milioane de euro încheiat de o firmă de construcții din Botoșani. A câștigat o licitație organizată de CNI

santier constructii, stiri, botosani,O firmă de construcții din Botoșani a încheiat un contract în valoare aproximativă de șase milioane de euro, în urma unei licitații organizată de Compania Națională de Investiții.

Firma Victor Construct SRL, patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi, a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor de „Reparație capitala, consolidare, modernizare și extindere sediu Tribunal Vâlcea”.

like facebook, stiri, botosaniLa licitația organizată de CNI s-au înscris șapte firme, însă doar două dintre oferte au fost declarate admisibile. La final, Victor Construct SRL Botoșani a fost declarată câștigătoare cu un preț de 26,53 milioane de lei, în condițiile în care valoarea estimată a lucrărilor respective era de 28,15 milioane de lei.

Durata contractului este de 96 de luni si include proiectarea- două luni, execuția- 34 luni și perioada de garantie de buna executie a lucrarilor- 60 luni.

One thought on “Contract de 6 milioane de euro încheiat de o firmă de construcții din Botoșani. A câștigat o licitație organizată de CNI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *