Membru ATOP: Sunt baruri la 100 de metri de școală, unde vezi în timpul orei elevul stând cu 50 de coniac în față

atopUn membru al Asociației Teritoriale de Ordine Publică cere ca polițiștii să supravegheze mai îndeaproape unitățile de învățământ din Botoșani. Gheorghe Vâzdoagă a declarat că există un protocol între Inspectoratul Școlar și Poliție, dar care funcționează doar în cazul unor situații de urgență.

like facebook, stiri, botosaniAcest protocol funcționează, exagerând un pic, când sunăm la 112.  Rar mi s-a spus: da, la ieșire, mai ales în școlile cu mai mulți elevi, merge un polițist și urmărește ca să nu fie atacați. În mediul rural sunt mai puține probleme, aici (nr. Botoșani), unde sunt și distribuitori de droguri și un lucru pe care nu am să-l înțeleg: baruri la 100 de metri de școală, unde vezi în timpul orei elevul stând cu 50 de coniac în față, că e foarte aproape”, a menționat Vâzdoagă.

El a cerut în ședința ATOP să se dea o importanță mai mare acestor probleme. Afirmațiile au fost făcute, după ce reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean a dat citire unei situații privind siguranța în școli.

 

 

One thought on “Membru ATOP: Sunt baruri la 100 de metri de școală, unde vezi în timpul orei elevul stând cu 50 de coniac în față

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *