Doina Federovici: „Construcția de noi poduri în satele Sulița și Dracșani sunt aprobate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală”

pod surpat, stiri, botosani, SulitaPreședintele PSD Botoșani, Doina Federovici a anunțat joi în legătură cu situația podului surpat care face legătura între localitatea Sulița și fostul sat Sulițoaia că investiția pentru o nouă construcție era deja inclusă în etapa a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală.

În următoarele zile urmează să fie semnat contractul între Primăria Sulița și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru construcția de noi poduri și podețe în satele Sulița și Dracșani din județul Botoșani, în valoare de 2,148,447.00 lei. În momentul în care s-au analizat obiectivele de investiții din regiunea noastră, s-a avut în vedere să se acorde prioritate reabilitării și modernizării infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de poduri și podețe. Cel mai important este că toate primăriile din județ au cel puțin un proiect aprobat, ceea ce arată că alocarea fondurilor de la Guvern s-a realizat după criterii economice și de necesitate și nu în funcție de apartenența politică a primarului”, a declarat Doina Federovici.

În Programul Național de Dezvoltare Locală pentru județul Botoșani sunt prevăzute 254 de investiții care privesc realizarea de: sisteme de alimentare cu apă, rețele de canalizare a apei uzate, stații de epurare – 34 obiective de investiții,  reabilitări si modernizări de școli – 98 obiective de investiții, grădinițe – 46 obiective de investiții, inclusiv construcții noi, reabilitare dispensare umane – 13 obiective de investiții, modernizare drumuri județene – 6 obiective de investiții, construcții poduri și podețe – 15 obiective de investiții, reabilitare iluminat public- 4 obiective de investiții și modernizarea de drumuri municipale, orășenești, comunale și sătești – 38 obiective de investiții.

One thought on “Doina Federovici: „Construcția de noi poduri în satele Sulița și Dracșani sunt aprobate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală”

  1. Urmeaza podul intre localitatille Dimacheni vs Corlateni :)) : dupa ce se darama poate!!! ,Dimacheniul ramane o comuna singuratica:)) scz, se vad pestii din Jijia cand il tranversezi cu picioarele. daca mai traiesc :(((. In principiu cred ca se asteapta surparea podului si apoi solutionarea unor probleme simple ca, apoi sa ne complicam in documentare stiintifico fantastice ,cu costuri mult mai ridicate,de asa zisi alesi,prin multe licitatii castigate de cei MUSCHILOSI in arta furaciunilor si fardegilor celor `ALESi` al sistemelor foarte complicate si neantelese de `TALPA TARII` , cei mai saraci dintre saraci numiti `
    tarani`. Nu ne subestimati .aminititi-va de 1907.Pentru multi inseamna putin dar pentru `altii`inseamna mult!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com