Inechitate! Un primar care este la al șaselea mandat are o pensie modestă. Cine este și ce pensie ia!

primarie sigla generic, stiri, botosaniSistemul de pensii din România își dovedește încă o dată inechitatea. Un primar din județul Botoșani, aflat încă în exercițiu, beneficiază de o pensie modestă.

Deși se află la al șaselea mandat, primarul comunei George Enescu, Angela Toma Grădinaru, se bucură de o pensie de doar 2.026 de lei.

like facebook, stiri, botosaniEa a ieșit la pensie în 2012, când deja se afla la al cincilea mandat. Atunci, venitul acordat de Casa de Pensii era de doar 1.314 lei. Ulterior, prin faptul că a continuat să lucreze și să încaseze indemnizația de primar, contribuind astfel la sistemul de pensii, venitul i-a fost recalculat, ajungând acum la 2.026 de lei.

angela toma gradinaru, primar george enescu, stiri, botosani„Nu mi-a convenit când am văzut prima dată pensia. După 45 de ani de muncă, am o pensie foarte mică. Noi suntem muritori de rând, care avem pensia în funcție de cât am contribuit”, a spus primarul din George Enescu.

Angela Toma Grădinaru, care are acum 67 de ani, a mai lucrat la începutul carierei sale ca suplinitor în învățământ, iar apoi, după finalizarea studiilor a lucrat ca inginer horticol la fostul CAP.

Ea a devenit primar în 1996.

4 thoughts on “Inechitate! Un primar care este la al șaselea mandat are o pensie modestă. Cine este și ce pensie ia!

  1. Propunem subscriptie publica pentru cei care au jefuit poporul din scaunele lor inalte!! rusine sa le fie acestor neaveniti…intamplator stim ce avere are aceasta doamna…..

  2. Buna ziua, haideti totusi sa nu-i plingem pe primari, caci au salarii destul de mari, iar RASPUNDERE DELOC INCEPIND CU LUNA IUNIE 2016 GRATIE GUVERNULUI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *