Antrenorul FC Botoșani, despre Moruțan: E afectat, suferă […] copilării fac și alți jucători cu maturitate și cu ani vechi în fotbal

morutan olimpiu, stiri, botosani, cartonas rosu, nationalaJucătorul FC Botoșani, Olimpiu Moruţan, i-a trecut pe fanii tricolorilor U19 de la extaz, la agonie. El a marcat în minutul 77 în partida disputată de naţionala U19 în compania reprezentativei U19 a Ucrainei, dar a sărbătorit prea mult golul respectiv. Imediat a venit şi golul egalizator din partea ucrainenilor. Jucătorul de doar 18 ani şi-a scos tricoul imediat după deschiderea scorului, iar acest lucru l-a trimis direct pe banca de rezerve, deoarece a încasat al doilea cartonaş galben.

like facebook, stiri, botosaniArbitrul l-a eliminat imediat pe fotbalistul care din vară va ajunge la FCSB.

Antrenorul FC Botoșani, Costel Enache, susține că fotbalistul este foarte afectat, iar tehnicianul i-a transmis o serie de recomandări.

Am avut discuții lungi, am venit împreună de la București, am stat de vorbă, nu e ușor de gestionat un moment de asta, e afectat, suferă. Eu i-am recomandat să-și facă o analiză pe plan sportiv, copilării fac și alți jucători cu maturitate și cu ani vechi în fotbal. Nu trebuie să analizăm lucrurile secvențial sau pe anumite momente. A făcut un turneu extraordinar de bun, eficient, și-a pus amprenta în goluri, evoluție bună, cu asist, cu efort, cu echilibru ofensiv defensiv, cu distanță mare alergată, toată lumea e mulțumită de el, eu sunt mulțumit de el, cu toții suntem mândri de cum ne-a reprezentat fotbalistic la acest turneu și e datoria noastră să încercăm să treacă repede. E o lecție, o lecție poate dură, dar e o lecție de viață bună pentru el și pentru noi”, a spus Enache.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *