A ieșit la plimbare băut, cu o mașină neînmatriculată

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniUn tânăr a ieșit la plimbare cu o mașină, deși era băut iar autorizația provizorie de circulaţie a autovehiculului era expirată. Poliţiştii Serviciului Rutier, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe drumul european DE 58, pe raza localităţii Huţani, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Brăeşti.

like facebook, stiri, botosaniÎntrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul i-a fost încredinţat spre a fi condus de un bărbat de 28 de ani, din localitatea Corni, iar autorizaţia provizorie de circulaţie a autovehiculului este expirată din data de 14 ianuarie 2018.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa alcoolului, potrivit IPJ Botosani.

 

 

 

         

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *