O firmă din Botoșani, prezentă la cel mai mare eveniment din domeniul serviciilor sociale

Main Software Solution, stiri, botosaniFirma botoșăneană Main Software Solution va participa la cel mai mare eveniment din domeniul serviciilor sociale “Recent Trends in Social Sciences. Innovative Practice on Long-Term Care”. Evenimentul va avea loc la Iași, la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” și va fi organizat de către Bella Româniași A.D.I.V România.

Main Software Solution participă cu un stand de lucru unde va prezenta câteva sisteme informatice. Acestea au fost special realizate pentru îmbunătățire afluxului de lucru și pentru consolidarea bunelor practici în managementul serviciilor de îngrijire și de asistență, atât la domiciliu, cât și în regim rezidențial, în sectorul privat și încel public. Pe scurt, compania Main Software Solution sprijină și își propune să îmbunătățească viațabeneficiarilor centrelor sociale.

like facebook, stiri, botosaniSuntem onorați și, în acelaşi timp, nerăbdători să vă întâlnim pentru a discuta problemele dumneavoastră întâmpinate în procesul de administrare. S suntem încrezători, entuziasmați, dar, în același timp, pregătiți să vă oferim alternative de calitate în gestionarea eficientă a proceselor interne”, au spus reprezentanții firmei Main Software Solution.

Compania din Botoșani își va face simțită prezența în cadrul acestui eveniment cu soluții software dezvoltate de către ea, aceste soluții fiind deja pe piață și la mare căutare, având la bază standardele impuse de către autoritățile abilitate. Ascensiunea Main Software Solution Botoșani se datorează sistemului informatic numit Main Social Center, sistem structurat pe mai multe module, conceput să reducă erorile din centrele sociale din Europa. Main Software Solution vine la Iași cu multe surprize, oferindu-le tuturor celor interesați servicii gratuite, consultanță, servicii web, dar și multe altele.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *