Încă un tânăr din Botoșani obține o funcție importantă într-o instituție publică centrală. Despre cine este vorba!

boris precul doina federoviciÎncă un tânăr din Botoșani a obținut o funcție importantă într-o instituție publică centrală. Este vorba de consilierul președintelui Consiliului Județean, Catalin Boris Precul, care a fost nominalizat pentru funcția de membru al Colegiului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) , pentru un mandat de 6 ani, funcția având rang de ministru secretar de stat.

Raportul comisiilor juridice din Senat si Camera Deputaților, în urma audierilor, este favorabil, iar miercuri plenul reunit va decide prin vot secret noua componenta a colegiului CNSAS.

like facebookÎn acest moment sunt vacante nouă locuri: o propunere este venita de la Președinția României, una de la Guvernul României, iar celelalte au venit la propunerea grupurilor parlamentare. După votul din plenul reunit, în termen de cinci zile noul consiliul își va alege președintele, vicepreședintele și secretarul.

3 thoughts on “Încă un tânăr din Botoșani obține o funcție importantă într-o instituție publică centrală. Despre cine este vorba!

  1. Vorbiti si de propunerea presedintelui Romaniei care este Alexandra Toader originara din Dorohoi , jud. Botosani

  2. luati l pe stefan cojocaru primarul de la dimacheni,aveti ce invata de la el,e maestru in ale fur……lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *