FOTO! 35 de cupluri de aur și diamant, felicitate cu flori și bani de primarul Flutur: Ceea ce vă oferim este ca un dar de la iepuraș

catalin flutur cupluri aurUn număr de 35 de cupluri care au aniversat 60 de ani, respectiv 50 de ani de căsătorie au fost sărbătorite, marți, la Primăria Botoşani, într-un cadru festiv. Cuplurile au primit din partea primarului Cătălin Flutur câte o diplomă de fidelitate, flori și bani.

like facebook, suceava, news, stiriEdilul le-a mulţumit sărbătoriţilor pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea oraşului și a ținut să precizeze că acest eveniment are loc într-o zi importantă pentru toți românii: marcarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

Am ales această zi în mod special, pentru că sărbătorirea dvs. și premierea dvs. este un moment frumos pentru noi, un moment important pentru noi,  100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Mulți dintre dvs., cei mai mulți, v-ați născut și ați trăit în România Mare, lucru pe care noi, cei mai tineri, nu am avut ocazia și onoarea să-l facem și vreau să vă asigur personal că nici noi nu am uitat. Știm ce a însemnat România Mare și vom face tot ce stă în puterile noastre să ajungem din nou la o Românie mare” a spus Flutur.

25 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au primit 500 lei, iar alte zece cupluri cu 60 de căsătorie au primit în dar 1000 lei din partea municipalității.

catalin flutur cupluri aur 1

catalin flutur cupluri aur 2

catalin flutur cupluri aur 3

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *