O tânără din Botoșani, înșelată într-o pizzerie. Polițiștii sunt pe urmele celor care au păcălit-o

pizzerie, restaurant, bar, stiri, botosaniO tânără în vârstă de 19 ani, din județul Botoșani, a fost înșelată într-o pizzerie din municipiul Suceava. Fata, care este din Ibănești, lucra ca barman la pizzeria respectivă, iar săptămâna trecută a fost abordată de două persoane necunoscute.

Una din acestea, în vârstă de aproximativ 25 ani, i-a cerut tinerei să-i schimbe o bancnotă de 200 lei. După ce i-a oferit bancnota şi a primit echivalentul în bancnote de 50 lei, bărbatul a mai oferit o bancnotă de 200 lei, cerând să fie schimbată şi aceasta. După ce i-a fost schimbată şi acea sumă de bani, a cerut să-i fie schimbată suma de bani în bancnote de 100 lei şi apoi în bancnote de 10 lei.

like facebook, stiri, botosaniLa final, autorul i-a spus persoanei vătămate că nu mai doreşte să-i fie schimbate bancnotele de 200 lei şi le-a cerut înapoi. Botoșăneanca i-a înmânat bancnotele, fără a primi înapoi sumele oferite în bancnote de 100 şi 10 lei.

După plecarea acelor persoane, tânăra a verificat banii din casa de marcat, constatând că lipseşte suma de 400 lei, constând în acest fel că a fost înşelată.

Fata a făcut plângere la Poliția din Suceava, iar oamenii de legii îi caută acum pe cei doi bărbați. În această cauză, s -a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „înşelăciune”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *