Pilote de iarnă confiscate de polițiștii de frontieră

politie frontiera pilotePoliţiştii de frontieră botoşăneni au descoperit într-un autoturism înmatriculat în România, bunuri de uz casnic a căror valoare depăşeşte suma de 7500 lei, pentru care conducătorul auto nu deţinea documente de provenienţă.

like facebook, stiri, botosaniPe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi– I.T.P.F. Iaşi a oprit în trafic, pe raza localităţii de frontieră Mihăileni, un autoturism marca Ford, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român Ciprian S., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

În autoturism, polițiștii de frontieră au observat mai multe bagaje, iar în urma verificărilor suplimentare efectuate, au constatat că bărbatul transportă 16 bucăți pilote de iarnă, pentru care nu deținea documente de proveniență.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a achiziționat bunurile din localitatea Siret de la un o persoană necunoscută cu scopul de a le folosi pentru uz personal.

Poliţiştii de frontieră au confiscat bunurile în valoare de aproximativ 7500 lei, iar ceta fost amendat contravențional cu suma de 5000 lei.

One thought on “Pilote de iarnă confiscate de polițiștii de frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *