O primărie de lângă Botoșani alocă 600.000 de lei pentru întreținerea drumurilor. Lucrările se fac în 20 de zile

drumuri reparatii, stiri, botosani, plombariO primărie de lângă municipiul Botoșani alocă 600.000 de lei pentru întreținerea drumurilor comunale în 2018. Este vorba de Primăria comunei Mihai Eminescu, care a demarat procedurile de achiziție publică pentru a efectua lucrări de întreținere drumuri.

Potrivit anunțuilui lansat de administrația de la Ipotești, „durata de executie a lucrarii este de 20 zile lucratoare, de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor”.

like facebook, stiri, botosaniValoarea estimata a achizitiei: 599.995,00 lei fara TVA. Termenul limită de depunere a ofertelor este de 10 aprilie.

Primăria din Mihai Eminescu anunță că „oferta care prezinta termenul de executie al lucrarii cel mai mic, primeste punctaj maxim de 30 puncte”, iar „oferta care prezinta cel mai mare nr. de utilaje ,echipamente tehnice necesare lucrarii, primeste punctaj maxim 20 puncte”.

One thought on “O primărie de lângă Botoșani alocă 600.000 de lei pentru întreținerea drumurilor. Lucrările se fac în 20 de zile

  1. Lucrari facute de mantuiala la fel cum au facut si cu renovarea cladirii asta toamna iar marti dimineata la ora 7 a luat foc usa de la intrare a Primariei M. Eminescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *