Buletin de știri… neverificate

  • stiri neverificate- ziar, stiri, botosaniIubitorii de teatru din Botoșani pot fi fericiți. După îndelungi amânări, lucrările de reconstrucție la Teatrul Mihai Eminescu au avansat atât de rapid încât s-a ajuns la aranjatul … Parchetului! Până la finalizarea definitivă, sala de spectacole de la Casa Tineretului va fi abandonată în favoarea unei incinte unde teatrul este cu adevărat la el acasă: Tribunalul Botoșani!

 

  • Una din urmările faptului că un bărbat a fost lovit în cap săptămâna trecută de un țurțure, a fost amendarea Asociației de proprietari Marchian M3. Corecți din cale afară, polițiștii comunitari l-au amendat și pe accidentat pentru că acesta … ”și-a luat-o în cap”!

 

  • Puțină lume știe că pe lângă isprava de a amenda un surdo-mut pentru scandări anti-PSD, Jandarmeria Română a mai aplicat în acea zi fatidică încă trei amenzi: unui ciung care l-a lovit cu pumnul în plină figură pe jandarmul care flutura pașnic bulanul, unui orb care s-a uitat chiorâș la șeful lor și unui surd care a refuzat să ia în seamă indicațiile verbale ale purtătorului de cuvânt al instituției.

 

  • Organizația non-guvernamentală AHC (Asociația Hoților de Ceasuri) va organiza începând de duminică, ample proteste împotriva Guvernului care nu a răspuns pozitiv la o revendicare depusă la Palatul Victoria în urmă cu o săptămână. Astfel, în opinia membrilor asociaței, Guvernul a dat dovadă  de indiferență și lipsă de respect atunci când a hotărât schimbarea orei. ”Se încalcă dreptul la proprietate. Ceasurile trebuiau date înapoi. Că noi am depus eforturi ca să le procurăm.” – a declarat președintele asociației.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *