Dacia recheamă Dusterul în service. Ce probleme au cele peste 1.800 de maşini şi în cât timp se remediază

dacia duster, stiri, botosaniDacia recheamă în service modelul Duster pentru probleme identificate la calculatorul de injecţie. Practic, este vorba de o posibilă calibrare „incorectă a calculatorului de injecţie” care poate duce la „pierderea funcţiei Star&Stop şi a sistemului ESM (Energy Smart Management)”, precizează în anunţ Renault Commercial Roumanie.

Producătorul auto precizează în anunţul publicat, miercuri, pe site-ul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că în unităţile de service autorizate va fi verificată versiunea de software a calculatorului de injecţie şi, în cazul în care se va considera necesar, „se va instala o nouă versiune de software”.

like facebook, stiri, botosaniOperaţiunea durează 35 de minute şi este gratuită, costurile fiind suportate de producător, mai menţionează sursa citată. În total, în România, ar putea fi afectate 1826 de maşini.

Citeste mai mult: adev.ro/p5zzir

One thought on “Dacia recheamă Dusterul în service. Ce probleme au cele peste 1.800 de maşini şi în cât timp se remediază

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *