FOTO Primăria Botoșani stinge lumina de Ora Pământului

ora pamantului primaria botosaniUrmând tradiția începută de câțiva ani, Primăria Botoșani susține și în 2018 campania globală Ora Pământului (Earth Hour). Participarea la campanie presupune stingerea luminilor din clădiri emblemă ale localității timp de o oră, în intervalul 20:30-21:30. Acest gest simbolic indică o atitudine responsabilă față de mediu, asumată și de către Primăria Municipiului Botoșani.

like facebook, stiri, botosaniPrimăria Botoșani participă la campania globală Ora Pământului și în 2018. Sâmbătă, 24 martie, în intervalul 20:30-21:30 în Botoșani se vor stinge luminile la Primăria Municipiului Botoșani, în parcul din spatele primăriei, pe Pietonalul Unirii și pe Pietonalul bancar. Astfel, orașul Botoșani se alătură altor peste 7000 de orașe din peste 162 de țări din întreaga lume care fac același gest simbolic pentru a manifesta grija față de Planetă și un angajament pentru utilizarea responsabilă a resurselor naturale.

Municipiul Botoșani are un istoric de mai mulți ani de participare în campania Ora Pământului. De asemenea, tot la capitolul responsabilitate față de mediu, orașul a fost distins în anul 2012 cu titlul de „Capitala verde a României”, susține viceprimarul municipiului Botoșani, Marian Murariu.

ora pamantului primaria botosani 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *