Directorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, prezent, vineri, la Botoșani. Va semna contracte de finanțare cu primarii

Adrian- Ionut Chesnoiu, stiri, botosani, afirDirectorul general al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Adrian- Ionuţ Chesnoiu, va fi prezent, vineri, de la ora 9.30, la Botoșani pentru a semna peste 20 de contracte de finanţare a proiectelor depuse de unităţile administrative- teritoriale din judeţ.
Alături de directorul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Iași,  Marius Postolache, Chesnoiu sa va avea o întâlnire cu primarii din întreg judeţul Botoșani, întâlnire în care vor fi discutate rezultatele obţinute în implementarea Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014- 2020.
like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, vor fi prezentate principalele oportunităţi de finanţare susţinute din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.
De organizarea acestui eveniment, care va avea loc în Sala Iorga a Prefecturii Botoșani s-au ocupat Instituţia Prefectului – Judeţul Botoşani şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *