Probleme ridicate de instructorii auto în Comisia de Siguranță Rutieră: circulația haotică și ineficiența sensului giratoriu de la Liceul Economic

comisie siguranta rutieraUn instructor auto a cerut, joi, în ședința Comisiei de Siguranță Rutieră luarea unor măsuri pentru pregătirea infrastructurii pe fondul creșterii accelerate a parcului auto. Acesta a făcut referire la asigurarea de locuri de parcare în municipiul Botoșani, dar și la o semnalizare rutieră eficientă.

like facebook, stiri, botosaniSă se pregătească infrastructura pentru preluarea numărului mare de mașini care se înmatriculează. Dacă nu luăm măsuri vom fi depășiți de situație. Vorbim de semnalizarea rutieră, dar și de parcări”, a spus instructorul auto.

Un alt instructor auto a acuzat faptul că în municipiul Botoșani ”se circulă haotic” și a cerut ca sensul giratoriu din zona Colegiului Economic să fie regândit.

Se circulă haotic”, a spus instructorul auto.

Șeful Serviciului pe Permise și Înmatriculări i-a replicat: ”Produsul cui este, al nostru..”, a spus Marian Ciornea.

Noi îi pregătim, iar dvs îi examinați”, i-a răspuns instructorul auto.

Acolo, în sensul giratoriu de la Economic, până nu se va întâmpla un accident nu se vor lua măsuri. Nu e neapărat să fie sens giratoriu acolo. Să dea drum cu prioritate spre Primăverii. Cei care vin dinspre Curtești nu opresc”, a spus instructorul auto care a spus că o problemă este și la Poșta veche.

 

 

3 thoughts on “Probleme ridicate de instructorii auto în Comisia de Siguranță Rutieră: circulația haotică și ineficiența sensului giratoriu de la Liceul Economic

  1. dar de instructorii auto care incurca circulatia pe toate arterele principale si la ore de farf, ce spune-ti?

  2. Au ajuns toti plutonierii gen Orhei si Ciornei sa conduca politia….tablagii cu Spiru Haret la fara frecventa…bleah….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *