FOTO Colete cu ţigări, depistate într-un autoturism la Darabani. Ce a motivat șoferul

tigariPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani au descoperit în trafic un autoturism, înmatriculat în România, în portbagajul căruia erau două colete cu ţigări, pe care şoferul trebuia să le transporte în localitatea Dorohoi.

like facebook, stiri, botosani În data de 19 martie, în jurul orei 18.30, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Darabani – I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Darabani, un autoturism marca Opel, condus de cetăţeanul român Valentin I., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul acestuia două colete, ambalate în folie de culoare verde, ce conţineau 20.000 ţigarete marca Ritm.

Bărbatul a declarat că a primit coletele de la un cetăţean moldovean, pe care nu îl cunoaşte, pentru a le transporta în localitatea Dorohoi, unde urma să primească suma de 300 de lei.

Întreaga cantitate de ţigarete, în valoare totală de aproximativ 11.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

One thought on “FOTO Colete cu ţigări, depistate într-un autoturism la Darabani. Ce a motivat șoferul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *