FOTO Femeia nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală și-a reluat protestele. Intenționează să protesteze două săptămâni

femeie protestand, jandarmi, stiri, botosaniFemeia care în urmă cu o lună a mărșălui pe străzile din Botoșani, nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală, a reluat protestele. Aceasta a pornit în marș din fața Inspectoratului Școlar Județean și s-a oprit în fața Inspectoratului de Poliție Județean.

Viorica Hrițcu își exprimă, în continuare, nemulțumirea față de sistemul de învățământ botoșănean și cere public demisia inspectorilor de la Inspectoratul Școlar Județean.

Vreau să trag un semnal asupra celor care au în lucru dosarul penal în care sunt cercetată, petentă fiind profesoara de desen, care a intenționat să îmi lase copilul corigent și repetent în mod intenționat pentru a se răzbuna”, spune femeia.

femeie protest viorica hritcu 1Protestatara susține că va sesiza și DNA în acest caz.

like facebook, stiri, botosaniFiul femeii a fost înscris la Liceul Pedagogic, iar în clasa a V-a a rămas repetent. A fost transferat la Școala 1 Botoșani, însă și aici a rămas corigent în clasa a VII-a.

Ea a spus că acum băiatul are 18 ani și este abia în clasa IX-a la Liceul ”Dimitrie Negreanu”. Femeia a început protestele pe 19 martie și le va încheia pe 31 martie, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

One thought on “FOTO Femeia nemulțumită de nedreptățile făcute fiului ei la școală și-a reluat protestele. Intenționează să protesteze două săptămâni

  1. Cei care o sustin pe doamna si ii canta in struna de ce nu o ajuta sa ii promoveze odrasla in anul 6 de facultate?
    Nu v-ati saturat de aberatiile ei? Ce vrea? Asta a semanat, asta culege!
    Si-a lasat copilul in voia sortii si voia ca profesorii sa aiba grija lui?
    Sa spuna doamna de cate ori a fost chemata la scoala pe cand se afla in strainatate si spune ca nu o intereseaza, ca ea are viata ei.
    Sa fim seriosi!
    Atata timp cat doamna nu munceste cum sa isi determine copilul sa mearga la scoala?Face si el ce face mama!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *