Un adolescent a urcat la volan, a lovit o altă maşină şi a dispărut. Cum l-au găsit poliţiştii!

politia, stiri, accident, botosaniUn adolescent de 17 ani din judeţul Botoşani a urcat la volan, a lovit o altă maşină şi a dispărut. Ghinionul său a fost că numărul de înmatriculare al maşinii pe care o conducea a rămas la locul accidentului, iar în acest mod a fost uşor de identificat de poliţişti.

Poliţiştii Postului de Poliţie Curteşti au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Vorona cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale pe raza  localităţii Icuşeni. În urma verificărilor efectuate  s-a stabilit că în timp ce se deplasa cu autoturismul pe un drum comunal, a fost lovit frontal de un alt autoturism, care ulterior şi-a continuat deplasarea,  iar una dintre plăcuţele de înmatriculare a fost găsită la faţa locului„, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

like facebook, stiri, botosaniTânărul de 17 ani, din comuna Vorona, a fost prins în scurt timp şi s-a stabilit faptul că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *