Fete de Top: Florinela Lăcustă: educatoarea care visează o carieră în Poliție

florinela lacusta, stiri, botosani, fete de top2Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniFlorinela Lăcusta are 21 de ani, este din municipiul Botoșani şi este educatoare la o grădiniță din satul Borzești- comuna Ungureni. A studiat la Facultatea de Științe ale Educatiei din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava. Se consideră o fire sociabilă, ambițioasă, punctuală. Îi plac ieșirile la munte cu prietenii.

Este încântată de meseria de educatoare: „Sunt foarte multumita in primul rand pentru ca am norocul sa fac ceea ce imi place, satisfactia cea mai mare este atunci cand vine parintele a doua zi la gradinita si imi spune spre exemplu „Domnisoara educatoare ieri copilul mi-a vorbit acasa despre animale domestice si animale salbatice, a fost incantat ca a invatat asta la gradinita” sau atunci cand invata sa isi scrie numele pentru prima oara. Munca mea se vede doar prin activitatea copiilor atat la gradinita, cat si inafara ei”, spune Florinela.

florinela lacusta, stiri, botosani, fete de top2Pe lângă munca alături de copii, tânăra este atrasă și de o carieră în Poliție.

Nume: Florinela Lăcustă
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 21 ani
Înălţime: 1,60 m
Greutate: 55 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: șaten

Moto: „Nu exista bucurie mai mare ca aceea pe care o simti atunci cand invingi greutatile, fiind un om de valoare, nu neaparat unul de succes”.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

 

 

One thought on “Fete de Top: Florinela Lăcustă: educatoarea care visează o carieră în Poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *