Percheziții într-un dosar de vânătoare ilegală. Două persoane au fost reținute

arbalete, stiri, botosani, politiePoliţiştii botoșăneni din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, au efectuat, vineri, o percheziţie domiciliară la locuinţa unor persoane bănuite de comiterea infracţiunii de braconaj.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că doi bărbaţi, de 20, respectiv 49 de ani, au efectuat în perioada noiembrie 2017-martie 2018 mai multe acte de braconaj pe fondul de vânătoare din extravilanul comunei Suharău.

Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 4 arbalete şi 13 săgeţi cu vârf metalic, pentru care persoanele în cauză nu aveau certificat de deţinător.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, au fost identificate două pungi cu carne şi un cap de porc mistreţ, acestea fiind predate Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Botoşani.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luarea unei măsuri preventive.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională fiind de aproximativ 4.000 de euro.

mascati, stiri, botosani

One thought on “Percheziții într-un dosar de vânătoare ilegală. Două persoane au fost reținute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com