Infractori voiajori, depistați într-o localitate din județul Botoșani. Ce au găsit polițiștii în mașina acestora

razie, politisti rutieri, filtre, stiri, botosaniPoliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Dorohoi au depistat pe raza comunei George Enescu un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, în care se mai aflau trei pasageri, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, toţi din judeţul Bacău.

like facebook, stiri, botosaniProcedându-se la controlul autovehiculului, poliţiştii au identificat mai multe obiecte de uz casnic (găleţi, oale, ceaune),pentru care conducătorul auto nu deţinea documente legale de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, cu amendă în cuantum de 500 de lei, bunurile oferite spre comercializare fiind confiscate.

Poliţiştii vă recomandă:

– să fiţi atent la persoanele străine de localitatea dvs, mai ales dacă observaţi că bat la porțile oamenilor sub diverse motive;

-rețineţi semnalmentele acestora, precum și alte aspecte, cum ar fi bunurile pe care le vând sau autoturismul cu care se deplasează;

-anunțaţi imediat poliția atunci când observaţi persoane/comportamente suspecte sau când aflaţi de comiterea unei infracțiuni.

Sursa: comunicat IPJ

 

One thought on “Infractori voiajori, depistați într-o localitate din județul Botoșani. Ce au găsit polițiștii în mașina acestora

  1. FELICITARI POLITIEI! IN GERMANIA AM MERS INTRO LOCALITATE FIIND STRAIN AU APARUT POLITIA IN 15 MINUTE , AU SUNAT NEMTII LA EI !
    LA NOI TIGANII VIN LA FURAT SI PACALIT TARANII CREDULI SI BUNI! DE CE NU SUNT ATENT MONITORIZATI, JANDARMI, PRIMARIE , POLITIE LOCALA,ETC. SI NU VOM MAI AVEA FURTURI SI INFRACTIUNI DE INSELACIUNE LA SATE !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *