Fete de Top: Alexandra Harbuz, studenta care renunță la vacanțe pentru a face practică în medicină

alexandra harbuz, stiri, botosani, fete de top2Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniAlexandra Harbuz are 21 de ani, este din municipiul Botoșani şi studiează la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași , în anul 3. Este pasionată de medicină și vrea să învețe cât mai bine această meserie. Când are timp, fuge repede în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Botoșani, unde învață și, în același timp, ajută cadrele medicale de aici.

Un proiect foarte frumos in care am fost implicata a fost un training de Basic Life Support coordonat la nivelul Societatii Studentesti din care fac parte. Astfel, am mers la o scoala gimnaziala si am predat elevilor manevre de prim ajutor, explicandu-le cat de important este sa stii cum sa actionezi in situatii de urgenta. Imi place sa citesc si sa aflu lucruri noi, de aceea imi petrec timpul liber la spital, invatand si ajutand oamenii in alexandra harbuz, stiri, botosani, fete de top2acelasi timp. Iubesc medicina si ceea ce fac și consider ca aceasta este cea mai frumoasa arta”, susține Alexandra.

Nume:  Alexandra Harbuz
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 21 ani
Înălţime: 1,78 m
Greutate: 66 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: șaten

Moto:  „“Medicul trebuie să fie, în acelasi timp, un savant care iubește din tot sufletul știința medicală, adică știința omului; să fie o ființă care se jertfește pentru alții până la moarte și, în sfârșit, să fie un învățător al omenirii, sau, mai bine zis, un apostol al moralei”.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *