Fete de Top: Iustina Epure, adolescenta care visează la o afacere în domeniul modei

iustina epure, stiri, botosani, fete de top5Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniIustina Epure are 19 de ani, este din municipiul Botoșani şi este încă elevă. Este în an terminal la Liceul Pedagogic Nicolae Iorga. Este o fire sensibilă, elegantă și îi place să i se ofere atenție. De asemenea, îi place să pozeze și să asculte muzică.

Imediat după terminarea liceului, vrea să meragă la Academia de Poliție. Ca aternativă, are în vedere deschiderea unei afaceri în domeniul creației de modă.

iustina epure, stiri, botosani, fete de top5Nume:  Iustina Epure
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 19 ani
Înălţime: 1,72 m
Greutate: 54 kg
Culoarea ochilor: albastră
Culoarea părului: blond

Moto:  „Nu dori nimic și vei fi omul cel mai bogat din lume”

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

One thought on “Fete de Top: Iustina Epure, adolescenta care visează la o afacere în domeniul modei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *