Incredibil! Modernizarea DN 29D Botoşani-Ştefăneşti, întâziată din cauza incompetenței

adresa Ministerul Transporturilor, stiri, Botosani, DRDPModernizarea drumului național DN 29D care face legătura între municipiul Botoșani și orașul Ștefănești este întâziată din cauza incompetenței. Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași a întocmit o documentație pentru realizarea investiției, însă Ministerul Transporturilor a transmis, printr-un document oficial, la solicitarea deputatului Cristian Achiței, că dosarul depus de DRDP este „neconform”.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a trimis parlamentarului liberal botoșănean un document din care rezultă că „ldocumentaţia depusă de DRDP Iaşi a fost considerată neconformă de către specialiştii Ministerului, necesitând revizuirea pentru a fi luată din nou în discuţie în cadrul Comisiei Tehnico-Economice a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră”.

like facebook, stiri, botosaniInadmisibil din punctul meu de vedere este ritmul de melc în care îşi face treaba DRDP Iaşi, instituţie condusă de directorul Ovidiu Laicu, cel pe care l-am catalogat în numeroase rânduri, cu argumente concrete, ca fiind un neprieten al botoşănenilor. Refacerea documentaţiei referitoare la DN 29D Botoşani-Ştefăneşti a fost solicitată în luna august 2017, adică în urmă cu şapte luni! Era timp mai mult decât suficient pentru întocmirea de la zero a unei documentaţii, nu doar pentru completarea uneia deja existente, dar, cu toate acestea, nici până la această dată nu au fost trimise la Ministerul Transporturilor documentele tehnice solicitate”, a spus Achiței.

Acesta a somat public conducerea DRDP Iaşi să urgenteze elaborarea documentaţiei privind modernizarea DN 29D, astfel încât acest proiect foarte important pentru infrastructura rutieră a judeţului să poată parcurge în ritm accelerat, în acest an, toate etapele premergătoare emiterii hotărârii de guvern necesare pentru demararea investiţiei.

4 thoughts on “Incredibil! Modernizarea DN 29D Botoşani-Ştefăneşti, întâziată din cauza incompetenței

  1. Mister Achitei, chiar crezi ca asta ar fi motivul real?? Eu cred ca acest drum
    nu se afla in atentia onor ministerului si ca sa nu se ,,tulbure apele” prea mult in judetul Botosani (complet in afara prioritatilor guvernantilor), a aparut gaselnita cu ,, do9cumentatia neconforma”. Pai, crezi dumneata ca aceasta documentatie a fost construita de angajatii Directiei regionale? Nici vorba! Tot de catre unii specialisti.Sau ai vrea dumneata s-o ,, antamezi” pentru a fi conforma???
    Ce-ar fi s-o desemnam pe madame Federovici sa descopere adevarul??

  2. Într-o țară normală acest director își dădea demisia. Fiindcă la noi nu este o țară normală, ar trebui demis,dar cum să-l demită PSD dacă este omul lor ? România nu se va trezi niciodată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *