Furt în Spitalul Județean! Doi tineri au „dispărut” cu geanta unei femei

portofel, stiri, botosaniDoi tineri sunt anchetați penal după ce au furat geanta uneui femei, dintr-o cameră aflată la etajul al treilea al Spitalului Județean de Urgență Mavromati. Cei doi, cu vârste de 28 și, respectiv, 36 de ani, au luat geanta femeii, în care se afla și portofelul cu suma de 157 de lei.

La scurt timp, cei doi au rămas doar cu portofelul, pe care l-au aruncat pe spațiul verde din faţa Casei Sindicatelor. În acel moment, au fost văzuți de o patrulă de jandarmi, care i-a legitimat.

Proprietara portofelului a fost identificată după documentele de identitate găsite în portofel, femeia povestind ulterior unde se afla geanta.

like facebook, stiri, botosaniFemeia a aflat abia în momentul în care a fost contactată telefonic de jandarmi despre lipsa portofelului, oamenii legii restituindu-i şi suma de 157 de lei luată de tineri înainte de a-l arunca în iarbă. Tinerii au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, unde le-au fost întocmite actele procedurale pentru săvârşirea infracţiunii de furt, unul dintre ei fiind o cunoştinţă mai veche a jandarmilor”, a spus miercuri purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Botoșani, Dan Izotov.

 

One thought on “Furt în Spitalul Județean! Doi tineri au „dispărut” cu geanta unei femei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *