FOTO Accident pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”. Vinovat, un șofer de 79 de ani

accident, stiri, botosani, bulevardul mihai eminescu (1)Accident, miercuri la amiază, pe o stradă circulată din municipiul Botoșani. Un șofer de 79 de ani,  se deplasa la volanului unui autoturism Skoda, de pe strada Prieteniei, iar în momentul când a ajuns la intersecția cu Bulevardul ”Mihai Eminescu” nu acordă prioritate unui autoturism VW care circula regulamentar, dinspre Carrefour către Onicescu, și intră în acesta.

like facebook, stiri, botosaniÎn urma impactului, nu au rezultat victime, însă mașinile au fost avariate puternic.

La fașa locului a ajuns un echipaj de la ISU, dar și o ambulanță TIM.

accident, stiri, botosani, bulevardul mihai eminescu (5)accident, stiri, botosani, bulevardul mihai eminescu (3)

 

accident, stiri, botosani, bulevardul mihai eminescu (4)

 


3 thoughts on “FOTO Accident pe Bulevardul ”Mihai Eminescu”. Vinovat, un șofer de 79 de ani

  1. Nu contest vinovatia celui care nu a acordat prioritate.Dar…cel care conducea Bora a vazut ca este trecere de pietoni? A redus viteza pana la limita evitarii oricarui pericol? A vazut ca era carosabil umed? Daca era mai atent si nu conducea cu viteza mare nu se intampla nimic.De cate ori nu vi s-a intamplat si dumneavoastra, stimati cititori, ca sa intre in acea intersectie un “specialist in arta conducerii” pana mijlocul intersectiei doar ca sa- i cedati trecerea, desi ar fi trebuit ca el sa opreasca?Va urez sa conduceti in siguranta!

    1. Intersectia aceea e periculoasa, cum ai spus si tu, din cauza soferilor care merg cu viteza pe Bulevard. Dar si din cauza masinilor parcate peste tot, pe toate colturile… nu poti sa te asiguri bine si de asta intri cu jumate de masina in intersectie. Altfel ce sa faci, sa inchizi ochii si sa accelerezi?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*