Astăzi: FC Botoșani- CSM Poli Iași în sferturile de finală ale Cupei României

fc botosani - poli iasi, cupa romanieiFC Botoșani întâlnește, marți, pe CSM Poli Iași în sferturile de finală ale Cupei României, într-un meci care va avea loc pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Partida, care va începe la ora 17.30, este una decisivă pentru formația botoșăneană, care are șansa se a salva întregul sezon printr-o calificare în semifinalele Cupei României.

În același timp, și Iașiul, care a avut rezultate bune în ultima perioadă visează să câștige competiția, după ce s-a calificat și în play-off.

like facebook, stiri, botosaniVa fi o partida grea, dar noi mergem sa câstigam si sa ne calificam în semifinale. Suntem optimisti ca putem merge mai departe. Va fi un meci al ambitiilor, al orgoliilor, vor fi dueluri aprige pentru balon, dar suntem pregatiti sa mergem mai departe. si pentru noi este meciul anului, nu doar pentru cei de la Botosani. Ne propunem obiective marete si în Cupa României, vrem sa mergem cât mai sus, chiar în finala, pe care sa o si câstigam”, a a spus antrenorul Iașiului, Flavius Stoican.

2 thoughts on “Astăzi: FC Botoșani- CSM Poli Iași în sferturile de finală ale Cupei României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *