Primăria Botoșani, obligată să plătească cheltuieli suplimentare la Parcul Cornișa

cornisa, parc de agrement, santier, stiri, botosaniPrimăria Botoșani a fost pusă de instanță să plătească cheltuieli suplimentare pentru Parcul Cornișa. Tribunalul Botoșani a dat un prim câștig de cauză firmei Electroalfa în procesul intentat municipalității și obligă administrația locală la ”plata sumei de 679.883,37 de lei fără TVA (760.897,77 cu TVA) reprezentând cheltuieli suplimentare aferente prelungirii contractului de lucrări în perioada august 2015 – noiembrie 2017”.

like facebookConstructorul a solicitat inițial daune interese de 1,5 milioane lei.

Decizia nu este definitivă, iar primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că sentința va fi atacată.

Este o etapă a procesului, suntem undeva la mijloc. Au cerut mult mai mult, au obținut mult mai puțin. Noi vom merge mai departe. Dacă va fi așa, va trebui să plătim pentru că cele mai multe lucruri sunt legate de mentenanță și susținere a investițiilor care sunt acolo. Una era dacă preluam noi spațiile verzi, patinoarul. Ei ce fac: păzesc, întrețin spațiile verzi. Acea sumă este compusă din mai multe elemente, iar dacă am fi preluat pe obiective ca să întreținem noi spațiile verzi, patinoarul, nu am mai fi plătit acum. Am încercat să luăm măsuri și am spus să luăm noi și să administrăm noi ce putem, ca să nu ajunge, la o situație de acest gen”, a spus Flutur.

 

One thought on “Primăria Botoșani, obligată să plătească cheltuieli suplimentare la Parcul Cornișa

  1. Puneți câteva bombe și aruncați totul în aer, așa veți scăpa de cheltuieli, că oricum nu cred că ne vom mai bucura de parc !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*