Meciul cu Poli Iași, decisiv pentru FC Botoșani. Costel Enache: Fiecare luptăm pentru a ne fi nouă bine

stiri, botosani, stiri din botosani, costel enacheMeciul de marți cu Poli Iași este unul decisiv pentru FC Botoșani. Partida reprezintă o oportunitate pentru echipa botoșăneană să „îndrepte lucrurile”, după cum declară antrenorul FC Botoșani, Costel Enache.

„Cu toţii trebuie să fim conştienţi că e o oportunitate bună pentru noi de a îndrepta lucrurile . E o şansă să ieşim din nou în evidenţă, să ieşim în faţă. Ne aşteaptă un joc greu, ştim cu toţii asta. Un joc la nivelul acesta cu o echipă bine organizată defensiv, o echipă cu valoare în compartimentul ofensiv, dar eu cred că şi noi suntem capabili, avem argumentele noastre pentru a spera la calificarea în faza următoare”, a spus Enache.

Antrenorul speră ca elevii să să găsească motivaţia necesară, energica, luciditatea şi să fie capabili să meargă mai departe.

like facebook, stiri, botosaniPentru mine, a fi agresiv înseamnă să nu laşi spaţii şi timp de gândire adversarului. Este neapărat de lucruri din astea în jocul modern. Jocul îl văd şi mâine echiliobrat, nu unul care să aducă o echipă în prim plan în mod deosebit. Râmâne să fim concentraţi pe fiecare fază de joc, că vorbim de ofensiv, că vorbim de defensiv, că vorbim de fază fixă. Fiecare luptăm pentru a ne fi nouă bine, pentru a aduce performanţă, pentru a ne realiza obiectivele, nu neapărat pentru a da pe cineva deoparte sau a fi în faţa cuiva anume. Da, vrem să fim îân faţa mai multor echipe, nu a unei echipe anume. Nu este o luptă invidivială, cu o anume echipă. Iaşiul a luptat. Noi suntem foarte frustraţi, cel puţin eu, pentru că doar fotbalul poate să îmi aducă o chestie ilogică, să pierzi un joc şi să îşţi aducă un loc în clasament. Nu cu Iaşiul anume avem noi o luptă. E adversarul de mâine. Putea fi oricine altcineva şi la fel de mult ne-am fi dorit să câştigăm şi să trecem mai departe”, a spus Enache.

FC Botoșani va juca marți după amiază, de la ora 17.30, pe teren propriu, împotriva formației Poli Iași, în sferturile Cupei României. După ratarea play-off-ului, Cupa României a devenit principalul obiectiv pentru formația botoșăneană.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *