Primarul Flutur: Întâmpinăm probleme în achizițiile publice datorită legislației

catalin flutur 1Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, acuză problemele pe care le întâmpină municipalitatea în achizițiile publice, datorită legislației. Flutur susține că din cauza procedurilor greoaie în ceea ce privește derularea licitațiilor, multe din investițiile din municipiu bat pasul pe loc. Edilul a spus că va prezenta toate aceste probleme în Consiliul Local.

like facebook, stiri, botosaniSunt o serie de lucrări pe care le-am scos o dată, de două sau trei ori la licitație. Și o să vin cu o hârtie în care vom cumula toate aceste probleme pe care le întâmpinăm în achizițiile publice, datorită legislației. O hârtie pe care  să o prezint domnilor consilieri, pentru că sunt discuții, de ce nu se fac investiții, dar noi nu trecem de faza de achiziții. Respectând toate prevederile legale, nu avem persoane interesate care să vină să ne facă documentația, ca să putem să dezvoltăm investiții. Va trebui undeva să intervenim. Nu putem suplimenta sumele pentru că din SEAP noi luăm o valoare medie, iar când organizăm licitația pentru atribuirea lucrărilor de întocmire, SF, proiecte tehnice, nu vine nimeni. Suntem undeva la mijloc”, a spus Flutur.

 

 

4 thoughts on “Primarul Flutur: Întâmpinăm probleme în achizițiile publice datorită legislației

  1. Doar la Botoșani sunt probleme? ??? De fiecare dată cineva sau ceva e de vină? ??? Noi vrem să facem dar ne oprește, cine Vă oprește. ????Mai bine spuneți adevărul nu vrem sau nu ne pasă. …..

  2. …luati-l pe sirbu de la filarmonica de stat BOTOSANI,sa va spuna cum se fac achizitiile publice…ca va mai raman si banuti de-o bere…va da clasa la dijmuit banul public…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*