Delgaz Grid va investi anul acesta peste 33 de milioane de lei în modernizarea reţelelor de distribuţie din judeţul Botoşani

statie gaz sendriceni 001Compania a investit în total în 2017 peste 450 milioane lei în reţelele de gaze naturale şi energie electrică. Pentru anul în curs se vor investi peste 33 de milioane lei în  judeţul Botoşani.

 like facebook, stiri, botosaniDelgaz Grid, compania de distribuţie de gaze naturale şi electricitate a Grupului E.ON România, a investit anul trecut peste 38 milioane de lei pentru modernizarea sistemului de distribuţie a energiei electrice şi a gazelor naturale din judeţul Botoşani. Creşterea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie pentru clienţii noştri este prioritară pentru companie.

Principalele categorii de lucrări avute în vedere au fost :

  • Înlocuire conducte şi branşamente gaze naturale în mun. Botoşani;
  • Modernizare reţele electrice aeriene de joasă tensiune (în 15 localităţi, printre care Cătămărăşti Deal, Răchiţi, Buceceea, Tudora);
  • Înlocuirea a peste30 de transformatoare;
  • Îmbunătăţirea nivelului de tensiune (în 6 localităţi, printre care Corni, Stînceşti, Unţeni).

Pentru anul în curs, compania Delgaz Grid şi-a propus să investească pentru modernizarea reţelelor de distribuţie de electricitate şi gaze naturale din judeţul Botoşani peste 33 milioane lei. Principalele direcţii de acţiune rămân în principiu aceleaşi ca anul trecut.

Anul trecut Delgaz Grid a investit circa 450 milioane de lei, cel mai mult de la intrarea pe piaţa românească a Grupului E.ON, din anul 2005. Pentru 2018, Delgaz Grid şi-a propus să investească peste 494 milioane de lei, destinaţi în cea mai mare parte modernizării reţelelor de distribuţie a gazelor naturale şi energiei electrice. Totodată, Delgaz Grid va continua să deruleze campanii de informare a populaţiei privind utilizarea corectă şi sigură a surselor de energie, potrivit unui comunicat de presă al companiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com