Fete de Top: Sabina Vieriu, studenta care scrie poezie și face cercetare în domeniul chimiei

sabina vieriu, fete de top, stiri, botosaniSunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniSabina Mădălina Vieru are 23 de ani, este din municipiul Botoșani și este studentă la Facultatea de chimie și Inginerie Chimica de la Universitatea Babeș- Bolyay Cluj Napoca. A mers la Cluj cu gândul de a fi medic. Nu a intrat la Medicină, așa că s-a dus la Chimie. Era dezamăgită, dar după prima lună de facultate, când a văzut câtă practică se face și cât sprijin are din partea profesorilor universitari, a mers să facă cercetare. În prezent, face cercetare în Departamentul de chimie și s-a îndrăgostit de asta. Îi place, de asemenea, să scrie poezii, să facă foto și să gătească.

sabina vieriu, fete de top, stiri, botosaniPot zice că iubesc foarte mult ceea ce fac iar dorința mea de a ajuta oamenii nu a dispărut. Compușii pe care eu i-am făcut urmează să îi testez pe bacterii și celule canceroase deoarece au potențiala activitate biologica. Sper sa găsesc tratamente mai eficiente decât cele actuale. Departe de casa, profesorii mi-au fost familie, mă sprijină și mă ajută. Am mers la conferințe internaționale și am de gând să continui cu un master și un doctorat în chimie”, susține Sabina.

Nume: Sabina Mădălina Vieriu
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 23 ani
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 60 kg
Culoarea ochilor: albaștri
Culoarea părului: blond

Motto: “Un savant în laboratorul său nu este doar un tehnician; este şi un copil pus în faţa unor fenomene naturale, care îl impresionează ca o poveste cu zâne” (Marie Curie)

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *