Acțiune caritabilă! Un tânăr botoșănean va pedala de la Londra la Botoșani pentru copiii cu autism

benjamin marcu2Un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din Botoșani, va pedala pe distanța Londra- Botoșani pentru copiii cu autism. Este vorba despre Benjamin Marcu, care lucrează de peste un an într-un spital din Marea Britanie.

Îndrăgostit iremediabil de ciclism încă din școală, Benjamin a participat la mai multe competiții sportive și s-a implicat în diverse acțiuni caritabile.

like facebook, stiri, botosaniTraseul pe care îl va urma este:  Londra – Brussels – Luxemburg – Praga – Viena – Bratislava – Budapesta – Petea – Botoșani. El va începe cursa propusă pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului.

„Fac parte din personalul teatrului din Spitalul High Wycombe. Pentru că îmi place foarte mult să merg cu bicicleta, voi circula în Europa în iunie, de la Londra la Botoșani, România. Traseul pe care îl voi lua este de aproximativ 3000 km (2000 mile) și va traversa 10 țări europene, inclusiv 7 capitale. Scopul meu este să ajung acasă în 25 de zile +/- (aproximativ 100 de mile pe zi) și să colectez 5000 de lire”, a spus botoșăneanul, care a precizat că banii vor fi folosiți pentru copiii cu autism din Botoșani.

benjamin marcuDonațiile se pot face online la justgiving.com/uk2ro.

2 thoughts on “Acțiune caritabilă! Un tânăr botoșănean va pedala de la Londra la Botoșani pentru copiii cu autism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *