FOTO! Tragedie rutieră la Cătămărăști. O femeie a murit, iar alta este grav rănită

accident mortal 4 catamarastiAccident cumplit , vineri seară, în zona Cătămărăști Deal. O femeie a murit, iar o alta este grav rănită, după ce au fost lovite în plin de o mașină.

Cele două femei și o tânără se întorceau de la biserică, iar în zona Secției Drumuri Naționale din Cătămărăști, la intersecția cu drumul spre RAR, s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind lovite de un Audi, condus de Leonard Chirilă, de 21 de ani, din Darabani.

like facebook, stiri, botosaniPentru una din femei, în vârstă de 70 de ani, bunica tinerei, lovitura a fost mortală, iar cealaltă a fost rănită grav și transportată la spital. De asemenea, tânăra a suferit un atac de panică și a fost transportată la spital.

La fața locului au ajuns două ambulanțe, iar circulația a fost blocată.

accident mortal catamarsti 3

accident mortal catamarasti

accident mortal catamarasti 1

 

 


3 thoughts on “FOTO! Tragedie rutieră la Cătămărăști. O femeie a murit, iar alta este grav rănită

  1. In Catamarasti nu sunt treceri de pietoni sau treceri cu semafoare cu apasare de buton asa cum ar trebui sa fie într-o astfel de localitate…cate persoane trebuie sa mai moară pt a se abilita astfel de facilități importante pt pietoni?????!!! In capătul Catamarasti-ului primaria a terminat sec minusculul trotuar in dreptul stației de maxi taxi…ce fac cetatenii care locuiesc dupa statie???? Merg pe carosabil, riscandu-si viata!!! Primăria ce face??? Nu se vede nici un interes pt cetățean!!!!

  2. In tot Catamaresti-Deal sunt doua treceri de pieton , una la scoala , si cealalata aflată la aproape 1 km mai exact la ieșirea din catamaresti-deal (tramvai). “S-au angajat in tranversarea străzii prin loc nepermis “. Dar de ala care o depășit AUDI-ul nu se zice nimic nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*