Fete de top: Alexandra Irina, tânăra care a refuzat o carieră în modeling pentru a deveni farmacistă

hapliuc3Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniAlexandra Irina Hapliuc are 19 de ani, este din Darabani şi este studentă în anul I la Universitatea de Medicină și Farmacie Iași. I s-a propus să lucreze ca model internațional la o agenție cunoscută, însă aceasta a refuzat pentru a-și îndeplini visul: acela de a deveni farmacist. Alexandra nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă, dovadă stau notele obținute la examene. Tânăra a absolvit Liceul „Dimitrie Cantemir” Darabani, matematică-informatică, cu media 9,81.

Principalul său obiectiv este să termine facultatea și să își construiască o carieră de succes în domeniul farmaceutic.

Am renunțat la o carieră de acest gen deoarece vreau să mă dedic întru totul acestei facultăți. Am muncit să ajung aici, destul de mult. De regulă sunt foarte organizată cu timpul, care nu mi-ar fi permis să le fac pe amândouă. Farmacia e de viitor”, ne-a spus tânăra.

Nume:  Alexandra Irina Hapliuc
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 19 ani
Înălţime: 1,75 m
Greutate: 55 kg
Culoarea ochilor: verzi
Culoarea părului: blond

Moto: „Fara indoiala ca premiul suprem pe care-l ofera viata este sansa de a lucra din greu la ceva care merita din plin efortul tau” – Theodore Roosevelt.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

 

One thought on “Fete de top: Alexandra Irina, tânăra care a refuzat o carieră în modeling pentru a deveni farmacistă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *