Patru tineri, acuzați de uciderea unui bărbat. Procurorii au finalizat ancheta în acest caz

autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (2)Patru tineri din județul Botoșani vor fi judecați pentru uciderea unui consătean. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani au dispus, vineri, trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui Costel Lupu, în vârstă de 29 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de „omor calificat” şi a lui Dumitru Dănuț Glisă, de 25 de ani, Marian Gabriel Lupu, de 26 de ani, şi Romică Ștefan Șurubaru, de 34 de ani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiuni de „omor”.

like facebook, stiri, botosaniPe 12 ianuarie, în urma unui conflict cu Dumitru Dăscăleanu,  Costel Lupu a decis să pună la cale o agresiune asupra acestuia. El a pregătit patru furci şi un tăietor şi i-a cooptat pe ceilalţi, iar două zile mai târziu cei patru au surprins victima pe raza satului Vorniceni, în curtea unui consătean, unde i-au aplicat multiple lovituri cu obiectele respective.

În urma loviturilor, victima suferit mai multe plăgi contuze, înţepat tăiate şi tăiate, care i-au provocat o hemoragie externă, un traumatism cranio-cerebral cu fractură craniană, hemoragie subarahnoidiană focală, edem cerebral şi contuzie corticală, leziuni care au condus în scurt timp la deces.

Cei patru criminali vor fi judecați la Tribunalul Botoșani.

autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (2)autorii crimei de la Vorniceni, Botosani (2)

One thought on “Patru tineri, acuzați de uciderea unui bărbat. Procurorii au finalizat ancheta în acest caz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *