FOTO! Flori oferite de fotbaliștii de la FC Botoșani doamnelor și domnișoarelor, de 8 martie. „Vrem să arătăm importanța femeilor în viața noastră”

flori oferite de fotbalisti femeilor, stiri, botosani (2)Doamnele și domnișoarele care au mers, joi, de 8 Martie, la Uvertura Mall au avut parte de o surpriză din partea fotbaliștilor de la FC Botoșani. Aceștia, în frunte cu antrenorul Costel Enache, le-au oferit flori reprezentantelor sexului frumos și le-au urat o primăvară frumoasă.

like facebook, stiri, botosaniGestul jucătorilor a fost extrem de apreciate de doamne, dar mai ales de domnișoare. Jucătorii le-au lansat invitația de a fi prezente la meciurile echipei pentru a-i încuraja.

„Un gest minor, dar vrem să arătăm importanța femeilor în viața noastră indiferent de statutul lor. Mă bucur că e zi o zi frumoasă, de primăvară reală și lucrurile par să ne ofere puțină bucurie în suflet. Am încercat să transmitem mesaje prin jocul nostru poate nu am făcut lucrurile așa cum au așteptat toți cei din jurul nostru, dar putem promite în continuare că vom lupta pentru ceea ce ne propunem”, a declarat Costel Enache, antrenorul FC Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *