Doina Federovici și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte PSD pe regiunea Nord-Est

psd 8 martieDoina Federovici și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte PSD.  Ea spune că în urma recomandării primite cu votul în unanimitate al membrilor Biroului Permanent Județean al PSD Botoșani, și-a depus candidatura pentru această funcție pentru a reprezenta regiunea de Nord-Est în conducerea națională a partidului.

like facebook”Este una dintre cele mai importante decizii ale carierei mele politice în cei 22 de ani de când fac parte din marea familie a Partidului Social Democrat. În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor mei de la PSD Botoșani pentru încrederea acordată de a-i reprezenta în forurile de conducere ale partidului la nivel național. Totuși, decizia privind fiecare funcție de vicepreședinte va fi luată în urma votului exprimat în congres. Este o mare responsabilitate pentru mine și îi asigur, atât pe colegii mei din Botoșani, cât și pe cei din restul Moldovei că voi trata de fiecare dată cu cea mai mare seriozitate toate problemele pe care mi le vor prezenta. Sunt mândră că fac parte din Organizația PSD Botoșani și că am reușit împreună cu toți colegii mei de pe plan local să îi ascultăm pe botoșăneni, să le preluăm problemele și să le rezolvăm, indiferent că am fost la putere sau în opoziție. Am parcurs toate etapele politice pe care un membru de partid trebuie să le îndeplinească pentru a  avea experiență, de la organizația de tineret și femei la coordonator de campanie sau președinte executiv și președinte interimar. De fiecare dată am pus înaintea propriilor obiective, interesul oamenilor care m-au ales în oricare dintre funcțiile pe care le-am îndeplinit până în prezent.   Sunt și voi rămâne un om de partid dedicat proiectelor pe care le-am început atât în Botoșani, județul pe care reprezint în Parlament, cât și al inițiativelor și măsurilor pe care le-am susținut în Parlament pentru îndeplinirea programului de guvernare prin care am reușit în ultimul an să creștem veniturile pentru fiecare român, indiferent din ce categorie socială sau profesională face parte. Am făcut acest pas pentru a continua munca pe care am început-o alături de colegii mei din toate organizațiile locale ale județului și a căror rezultate au început să se vadă în Botoșani prin proiectele finalizate și cele în curs de realizare la nivelul infrastructurii rutiere, sanitare, școlare, construcții de locuințe, aducțiuni de apă și canalizare. Pentru mine contează mai puțin funcția pe care o dețin într-un anumit moment. Cel mai important este să se vadă rezultate concrete în urma activităților pe care realizez, indiferent de poziția în partid. De aceea, vreau să vă spun că orice ce funcție voi îndeplini care va rezulta în urma votului colegilor mei, la propunerea PSD, mă va onora și mă va responsabiliza să reprezint în primul rând botoșănenii și cetățenii care m-au votat, iar apoi românii din fiecare județ al țării.  Îmi doresc să creez consens și stabilitate la nivelul PSD și să contribui atât cât ține de mine la respectarea angajamentlor luate în fața românilor prin punerea în aplicare programului de guvernare realizat de președintele nostru Liviu Dragnea și de specialiștii noștri de la centru”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

3 thoughts on “Doina Federovici și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte PSD pe regiunea Nord-Est

  1. Reprezentanta de seama a Partidului Slugilor lui Dragnea… Ce om integru ar accepta sa reprezinte acest grup infractional organizat? Nu va mai mintiti in oglinda dimineata, „duamna”. Sunt convins ca pana si ei ii este sila cand va vede. V-ati facut remarcata doar prin slugarnicie fata de infractorul suprem si sunteti la fel de vinovata ca toti ceilalti din PSD pentru dezastrul in care ati adus tara.
    Preturile au sarit in aer, Botosaniul are bani de la bugetul de stat de aproape 5 ori (!!!) mai putin decat Teleorman (si ati aplaudat asta, prezentand-o trepanatilor PSD-sti ca fiind o mare reusita !), oamenii mor cu zile in spitale si singura voastra realizare este ca ati scos violatorii si criminalii din puscarii… Sunt convins ca locul lor va fi umplut de voi, cei care distrugeti insasi fibra acestei natiuni, din slugarnicie, nepasare sau, pur si simplu, din ticalosie… Ce ironie: acum imi dau seama ca aveti toate „calitatile” enumarate mai sus… aveti sanse mari sa castigati! Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *