Mai multe zboruri spre Londra, Roma, Milano și București de pe Aeroportul Suceava

Aeroportul Suceava, stiri, botosani, salcea, tour operatorÎncepând cu 25 martie vor fi mai multe curse de pe Aeroportul Suceava spre Londra, Roma și Milano. Totodată, Tarom va introduce noi curse spre București. Astfel, cursele spre Londra vor crește de la cinci curse săptămânale, la șapte, spre Roma de la două la trei săptămânal, iar cursele spre Milano vor crește de la trei la patru săptămânal, din 21 iunie urmând să fie cinci curse săptămânale. În schimb, însă, cursele spre Treviso și Torino vor fi eliminate.

like facebook, stiri, botosaniDe asemenea, în perioada 28 mai- 26 septembrie vor exista 6 curse charter săptămânale: tour -operatorul Kusadasi cu Air Bucharest va zbura spre Antalya în zilele de luni și vineri și spre Zakynthos în fiecare zi de miercuri, tour-operatorul Prestige Tours și compania aeriană Atlas Global va avea zboruri spre Bodrum în fiecare zi de luni și Antalya în fiecare zi de vineri, iar tour-operatorul Need Tour cu compania aeriană Coredeon Airlines, spre Antalya, în fiecare zi de duminică.

Tarom va suplimenta zborurile interne din Suceava spre Bucureşti, şi retur, de la şapte la 11 frecvenţe săptămânale. Așadar, Tarom va introduce zboruri suplimentare în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică.

2 thoughts on “Mai multe zboruri spre Londra, Roma, Milano și București de pe Aeroportul Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *