Tragedie! O studentă din Botoşani s-a stins din viaţă din cauza unei boli grave. Mama sa este director de colegiu

ioana puiu, stiri, botosaniO studentă din judeţul Botoşani s-a stins din viaţă, marţi, la vârsta de doar 21 de ani. Este vorba de o fostă elevă a Colegiului Mihai Eminescu din Botoşani, care devenise studentă la Facultatea de Drept de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

Ioana Puiu este fiica directorului Colegiului Naţional Grigore Ghica din Dorohoi, Otilia Puiu.

Ioana s-a stins din viaţă după ce o boală incurabilă a măcinat-o, în ritm galopant, în ultimele două luni.

like facebook, stiri, botosaniDin când în când, Dumnezeu își alege Îngerii. Se știe, fiecare nou născut, opera lui Dumnezeu, își are Îngerul său păzitor. Astăzi, Ioana, ai fost aleasă să fii Înger păzitor. Alegerea poate să pară nedreaptă, ai doar 21 de ani, dar …. Nu am argumente, îmi amintesc de tine, de cei patru ani de liceu împreună, de bunul simț al tău, de timiditatea feciorelnică, de banca în care stăteai și care acum e în doliu! Rămas bun, Ioana Puiu, să ai grijă de părinți și de surioara ta, cu praful stelar al aripilor tale să zbori spre ei ori de câte ori au nevoie!„, a scris pe contul său de Facebook profesorul Daniel Botezatu de la Colegiul Mihai Eminescu, cel care a avut-o elevă pe Ioana.

Prietenele tinerei sunt şocate de vestea morţii Ioanei.

„Mi-as fi dorit sa te vad pentru ultima oara si sa te imbratisez, dar se pare ca Dumnezeu a decis sa ia un suflet atat de bun, curat si sensibil mult prea devreme dintre noi chiar cu cateva zile inainte de implinirea frumoasei varste de 21 de ani. Pastrez in inima toate amintirile frumoase cu noi! Nu te vom uita niciodata, pentru ca impreuna am fost 12G mirobolantii! Dumnezeu sa te ierte! Condoleante familiei!”, a scris una dintre fostele sale colege de clasă de la Eminescu.

Ioana Puiu va fi înmormântată vineri la Dorohoi.

 

One thought on “Tragedie! O studentă din Botoşani s-a stins din viaţă din cauza unei boli grave. Mama sa este director de colegiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *