Amendă usturătoare pentru un șofer. Însoțit de două femei, încerca să facă bani ilegal

politie, stiri, botosaniUn bărbat de 27 de ani și două femei, în vârstă de 23 și 34 de ani, au fost depistați într-un autoturism, marți, iar asupra lor aveau mai multe obiecte de uz casnic, pentru care nu aveau documente de proveniență.

Potrivit unui comunicat al Poliției Botoșani, poliţiştii oraşului Ştefăneşti au depistat pe drumul naţional DN 24 C, pe raza localităţii Ştefăneşti un autoturism condus de un bărbat de 27 de ani, în care se mai aflau două femei, de 23, respectiv 34 de ani, toţi din judeţul Bacău.
like facebook, stiri, botosani
În urma controlului autoturismului au fost identificate mai multe obiecte de uz casnic, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei pentru efectuarea de activităţi comerciale ilicite, iar obiectele oferite de acesta spre vânzare au fost confiscate”, se precizează în comunicat.


2 thoughts on “Amendă usturătoare pentru un șofer. Însoțit de două femei, încerca să facă bani ilegal

  1. Se stie la tara tiganii vand doar cu stirea sefului de post sau acordul primarului care ii taie o taxa de 10 lei iar restul baga in buzunarul sau largggggggggg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*