FOTO! Miss Preuniversitaria la Colegiul A.T. Laurian. Vezi cine au fost câștigătorii!

Miss Preuniversitaria AT Laurian, stiri, botosani (2)Colegiul Național „A.T. Laurian” și-a desemnat reprezentanții în finala Miss Preuniversitaria 2018. Astfel, Miss Preuniversitaria la „A.T. Laurian” a fost aleasă Ramona Lupu, din clasa a XI-a H.

Locul II a fost adjudecat de Beatrice Georgiana Căuneac, iar pe III Roxana Petrea.

Mister Preuniversitaria a fost desemnat Andrei Cosmin Rudinciuc. Pe locul II s-a clasat Claudiu Gabriel Matei, iar pe III Sebastian Marian Ștefancu.

 „A fost o experienta minunata. Initial, am venit cu gandul de a- mi crea amintiri si de cunoaste oameni frumosi. Nu m-am gandit nici macar o secunda ca voi castiga,desi am avut incredere in mine si am dat tot ce am putut la fiecare repetitie. Au fost emotii,nervi consumati si foarte mult stres dar totul a meritat. Trebuie sa le multumesc celor care  m-au incurajat si au avut incredere in mine dar mai ales organizatorilor care au muncit foarte mult cot la cot cu noi”, a spus Ramona Lupu.

Printre concurenți s-au mai numărat: Titiliuc Maria, Andrieși Bianca-Cristiana, Lazăr Oana Andreea, Ignat Eduard Gabriel, Abuziloaie Marian, Huștiuc Teodor, Hobjilă Ștefan.
Petrecerea a avut loc pe 3 martie.
 like facebook, stiri, botosani
M-am distrat enorm la acest bal, a fost cu adevarat o experienta frumoasa de care imi voi aminti cu drag si peste ani. Am avut parte de multe momente stresante dar si de multe momente amuzante, distractive. Raman surprins ca am reusit sa formam ceva asa frumos intr-un timp atat de scurt. Vreau sa le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine, in special doamnei profesor Alecsa Elena, celorlalti profesori implicati si organizatorilor minunati”, a spus Stefancu Sebastian Marian, din clasa a XI-a H, care a obținut locul III, Mister Popularitate 2018.

One thought on “FOTO! Miss Preuniversitaria la Colegiul A.T. Laurian. Vezi cine au fost câștigătorii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *