Consiliul Județean a stabilit ce drumuri vor fi reabilitate anul acesta. Vezi care!

lucrari drumuriLucrările de reparații și întreținere drumuri județene vor începe imediat ce vremea va permite acest lucru, a declarat președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți. Acesta susține că în acest an va fi turnat un strat de covor asfaltic pe 40 de kilometri de drumuri județene.

După îngheț-dezgheț apar noi gropi care trebuie plombate, plus alea vechi. Pentru că avem un buget mai bun decât cel de anul trecut, vom face în jur de 40 km de covoare asfaltice, cu un singur covor asfaltic. Vom ataca câteva tronsoane de drum și sigur toate tronsoanele vor fi reabilitate prin plombări sau covor asfaltic, acolo unde este cazul”, a spus Macaleți.

like facebook, stiri, botosaniPe tronsonul de drum Prăjeni-limită cu județul Iași va fi turnat covor asfaltic. De asemenea, se va turna covor asfaltic pe drumurile Dumeni-Cordăreni, Leorda Bucecea-Huțani.

Am prins și Mășcăteniul de la Vorona, dar după ce vor interveni cei de la apă . La începutul sau mijlocul toamnei vom face și tronsonul acesta. Lucrările vor începe imediat ce vremea va permite. Să avem plus 5 grade afară”, a adăugat președintele CJ.

2 thoughts on “Consiliul Județean a stabilit ce drumuri vor fi reabilitate anul acesta. Vezi care!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *