FOTO Protest al botoșănenilor care trăiesc în noroaie: Avem taxe ca în Europa, dar condiții ca în Evul Mediu

botosaneni strada izvoarelor protest 1Sătui să trăiască ca în Evul Mediu, mai mulți botoșăneni care locuiesc pe străzile Izvoarelor, Tomis, Barbu Lăzăreanu, Vâlcelei au fost, marți, în audiență la primarul Cătălin Flutur, dar și la președintele Consiliului Județean, pentru a cere explicații vizavi de ”bătaia de joc la adresa locuitorilor din zonă”. Oamenii spun că sunt plătitori de taxe asemeni celorlalți cetățeni ai municipiului Botoșani, însă nu beneficiază de același confort. Ei au fost în audiență la primarul Flutur, însă acesta i-a trimis la Consiliul Județean, după cum au afirmat aceștia, întrucât lucrările la rețeaua de canalizare sunt ale societății Nova Apaserv.

like facebook, stiri, botosaniÎn 2018, nu avem o stradă normală. Măcar străzile care sunt principale să se fac ceva, ca să putem ieși și noi cu o mașină. Nu putem ieși de pe aceste străzi ca niște oameni normali. Dacă ies de acasă să mă duc la magazin, pur și simplu trebuie să merg numai cu cizme. La domnul primar, teorie  peste teorie: că nu ține de noi, mergeți la Consiliul Județean, la Nova Apaserv. Mi se pare absurd ca primar să nu poți trimite un utilaj, două, pentru că nu sunt fonduri. Nemulțumirea noastră este că nu putem circula pe stradă normal. Nemulțumirea este bătaia de joc la adresa noastră”, a declarat Ștefan Ciobanu, care s-a arătat nemulțumit de faptul că președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, și-a trimis consilierii să discute cu ei.

Oamenii vor să fie turnat măcar balast, pentru a nu înota în noroaie.

Plătim impozite, dări la stat. Am întrebat unde se duc banii din impozite, iar primarul ne-a spus că se duc la parcuri, la școli, la iluminat. Noi de multe ori nu avem nici lumină pe stradă. Nu avem nici parc. Nu am cerut decât un drum pe care să putem circula normal. Avem taxe ca în Europa, dar condiții ca în Evul Mediu”, a mai spus Ciobanu.

Președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, consideră că protestul oamenilor este îndreptățit. El a cerut societății Nova Apaserv să pună presiune asupra constructorului, ca să-și termine lucrarea.

Dacă cei de la Nova Apaserv, în speță constructorul nu și-a făcut treabă și creează un disconfort, nemulțumirile sunt îndreptățite. Nova Apaserv să ia legătură cu constructorul și să forțeze lucrările, ca să poată intra pe strada lor mașini, ambulanța, pompierii”, a afirmat Macaleți.

botosaneni strada izvolarelor protest 2

botosaneni strada izvoarelor protest

 

 

One thought on “FOTO Protest al botoșănenilor care trăiesc în noroaie: Avem taxe ca în Europa, dar condiții ca în Evul Mediu

  1. de ani de zile si terminatia str alexandru cel bun si in continuare str graniceri este plina de gropi si noroi in perioada de ploi !
    circulatia se desfasoara dificil si de catre pietoni si de catre masini !
    este rusinos pentru un municipiu resedinta de judet !
    toti primarii , fara exceptii , in campaniile electorale au promis conditii decente de circulatie in cartier ! doar promisiuni ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *