Medalii de aur căștigate de sportivi botoșăneni la Campionatul Național pentru Copii Qwan-ki-do

cat. 9-10ani luptaIn zilele de 03 – 04 martie 2018, sala polivalenta “Elisabeta Lipa” din Botosani a gazduit Campionatul National pentru Copii la Qwan-ki-do. Acesta importanta competitie aflata in calendarul Federatiei Romane de Arte Martiale – departamentul qwan-ki-do, s-a desfasurat la urmatoarele categorii: copii cu grade galbene, rosii si violet, cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani.

like facebook, stiri, botosaniProbele de concurs la care sportivii s-au intrecut au fost cea de inlantuiri (thao quyen) si proba lupta competitionala (song dau).

CS SINH DAU Botosani condus de prof. Airoae Constantin, a participat cu 30 sportivi la thao quyen si 7 echipe la lupta competitionala, reusind urmatoarele performante remarcabile:

cat.11-12ani lupta-Medalia de aur la lupta echipa de baieti formata din: Eduard Ducan, Rares Iacob, Razvan Vremea, Sebastian Harcota la categoria 9-10 ani, grade rosii;

-Medalia de aur la lupata echipa de baieti formata din: Sebastian Murariu, Constantin Petrea, Stefan Petrea la categoria 11-12 ani, grade rosii;

-Medalia de bronz la proba de inlantuiri individual: Rares Iacob, la categoria 9-10 ani, grade rosii;

-Medalia de bronz la proba de inlantuiri individual: Petrea Constantin, la categoria 11-12 ani, grade rosii;

In sala polivalenta din Botosani au concurat 507 sportivi la probele Thao Quyen, 398 sportivi la probele Song Dau, 135 echipe la probele Song Dau, 24 categorii tehnice individuale, 10 categorii de lupta pe echipe, copiii venind de la 30 cluburi din 18 orase, 11 judete din tara.            

”Tinand cont de o concurenta mare la fiecare categorie atat cat si nivelul tehnic foarte ridicat al campionatului sunt multumit de rezultatele obtinute de sportivii mei. Ma bucur ca au reusit sa ramana motivati tot concursul, avand o evolutie buna, felicitari tuturor pentru efortul depus”, a declarat Airoae Constantin.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *