Fete de Top: Roxana Scrobaniță, studenta la Medicină pasionată de tenis și fitness

roxana scrobabita, fete de top, stiri, botosani5Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniRoxana Scrobaniță are 24 de ani, este din municipiul Botoșani şi este studentă în anul IV la Universitatea de Medicina și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași.  Se consideră o persoană pozitivă, plină de viață și ambițioasă, iar tot ce este în jurul său este format din zâmbete, oameni dragi și obiective spre care tinde. Își consumă timpul și energiile pentru a învăța, pentru că își dorește o carieră profesională de succes în medicină.  Îi place să facă tenis și să meargă la sala de fitness.

roxana scrobabita, fete de top, stiri, botosaniNume: Roxana Iuliana Scrobaniță
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 24 ani
Înălţime: 1,73 m
Greutate: 55 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: șaten

Motto: Am făcut întotdeauna ceva ce nu eram pregătită să fac. Cred că doar aşa poţi să evoluezi. Sunt acele momente în care gândeşti că nu crezi că ai să reuşeşti, dar mergi tot înainte şi în cele din urmă ai să reuşeşti.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

2 thoughts on “Fete de Top: Roxana Scrobaniță, studenta la Medicină pasionată de tenis și fitness

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *