Fete de Top: Alina Marinela Țăruș, tânăra asistentă de farmacie care are ca obiectiv să ajute oamenii

alina marinela tarus, fete de top, stiri, botosani6Sunt frumoase și știu să o arate, se îmbracă mereu în tendințe, sunt ambițioase în tot ceea ce fac și fiecare dintre ele are o personalitate aparte care le face să fie unice. Nu toate cochetează cu moda, dar cu siguranță multe dintre ele ar fi ajuns să prezinte pe cele mai tari podiumuri dacă ar fi îmbrățișat o astfel de carieră.

BotoșaniNews vă prezintă, în Luna femeii, „Fetele de Top” din Botoșani: tinerele care stârnesc admirația trecătorilor atunci când merg pe stradă, primesc nenumărate like-uri la fiecare poză de pe rețelele de socializare, provoacă rumoare în rândul tinerilor: băieții și-ar dori să fie cu ele, fetele și-ar dori să fie ca ele.

like facebook, stiri, botosaniAlina Marinela Țăruș are 27 de ani, este din municipiul Botoșani şi este asistent de farmacie.  A lucrat în domeniul farmaceutic, dar acum are propria sa afacere în domeniul suplimentelor alimentare. Se consideră o persoană sociabilă, comunicativă, serioasă. Îi place foarte mult să se plimbe, să alerge și iubește bunul simț, educația… și oamenii direcți. Nu suportă minciuna, falsitatea, răutatea, invidia și, nu în ultimul rând, prostia. Crede că misiunea sa în această viață este să ii ajut pe cei din jur.

Luna aceasta mi-am propus sa ating urmatorul nivel in cariera mea si sunt sigura ca voi reusi sa ajut si alti oameni sa isi atinga obiectivele..De asemenea, mi-am propus sa fac in fiecare zi cat mai multe gesturi frumoase si cat mai multe fapte bune. Deși sunt o femeie puternică, sufletul meu e destul de sensibil”, spune Alina.

alina marinela tarus, fete de top, stiri, botosani6Nume:  Alina Marinela Țăruș
Stare civila: necăsătorită
Vârsta: 27 ani
Înălţime: 1,83 m
Greutate: 65 kg
Culoarea ochilor: căprui
Culoarea părului: castaniu

Moto: O femeie se respectă dacă reușește să devină independentă. Nu suport materialismul.

Dacă ai propuneri pentru „Fete de Top”, scrie-ne acum pe [email protected] sau pe https://www.facebook.com/BotosaniNewsro-115259105218878/

One thought on “Fete de Top: Alina Marinela Țăruș, tânăra asistentă de farmacie care are ca obiectiv să ajute oamenii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *